Velkommen til MISS BOSS blogg!

Her finner du tips og triks, nyheter og litt om hverdagslykken hos oss i MISS BOSS Cosmetics 🖤

Jeg har slitt i mange år med uren hud og fordi jeg ikke har den perfekte huden. Endelig har jeg funnet makeup for DEG og for MEG, for oss som vil ha det enkelt, men også for dere som ikke har brukt makeup på mange år og som tror du er for gammel.

Priming is everything! 

Å sminke seg til perfekt hud er enklere enn du tror! Ved hjelp av noen få basisprodukter kan du få underlaget som gjør huden sunn, naturlig og glødende på en, to, tre! Det viktigste du trenger er en primer, foundation, concealer, rouge og et solpudder. I tillegg er det viktig å ha gode rense- og pleieprodukter til huden som benyttes daglig.

En primer er et must for å danne det beste grunnlaget for makeup. Primeren glatter ut huden og får makeupen til å sitte som den skal. Dersom du ikke har noen spesielle hudproblemer kan du bruke en primer for normalt hud. FORCALLURE Face Primer, Pore Covering Minimizer hjelper deg med å redusere porene og gir deg et feilfritt utseende. Denne primeren er fylt med vitaminer som aktivt bekjemper porene og fine linjer. FOCALLURE Face Primer, Pore Covering Minimizer spesielle ingredienser bidrar til å minimere rynker da det har en anti-aging effekt. Bruk primeren alene på en ren og tørr hud eller under din foretrukne foundation for en matt finish. Dersom du har spesielle utfordringer som for eksempel rød hud eller pigmentflekker finnes i en rekke varianter. 


Makeup er både viktig og vakkert for en moden, voksen kvinne. Det viktigste av alt, make-up skal være en forlengelse av daglige hudpleierutine. Det mener ikke at man skal bruke sminke til å få selvtillit, men som et lite verktøy for å føle oss bedre. Det fremhever vår skjønnhet og gir huden vår liv.

Sjekk ut nettbutikk 🛍 

Legg igjen en kommentar