FRAKT & LEVERING

Fraktavgift
Fri frakt gjelder for bestillinger over 499 kr etter fradrag for eventuelle rabatter. For bestillinger mellom 1 kr – 499 kr er fraktkostnaden 49,90 kr. Små pakker sendes normalt som brevpakke mens større pakker sendes som Servicepakke med Posten Norge AS. De fleste småpakkene vil komme direkte til din postkasse. Om det ikke er plass vil du få en hentemelding fra postkontoret når den blir lagt inn der. Dersom postmannen ikke finner din postkasse, vil pakken bli returnert til oss.

I noen tilfeller kan du også gi postbudet muligheten til å levere pakken i en pose på døren. Dette gjøres derimot kun hvis postbudet mener det er forsvarlig å etterlate pakken. 

Dersom ordren har stor verdi eller for høy vekt så blir den sendt som Servicepakke til ditt nærmeste postkontor. I disse tilfellene vil det bli opprettet et sporingsnummer under «mine ordre». Når pakken ankommer postkontor får du hentemelding på e-post. For hentemelding på SMS må du krysse av for dette inne på "Min side". Husk at Posten har 14 dagers hentefrist på pakker.

Vi kan også i noen tilfeller tilby hjemlevering. Dette er en tjeneste fra posten som koster kr 74,-. Merk at leveringstiden er 4-7 virkedager her også.